Logo-Rozenburg-TC-GROEN-wit-omlijnd

Tennis voor jong & oud in Rozenburg

DJI_0058

Altijd al willen tennissen?

Altijd al willen tennissen?

REGLEMENT VERPLICHTE BARDIENST

1.Inleiding. Aan het begin van het jaar zorgt de Soccom voor een zo nauwkeurig mogelijk overzicht van alle bardiensten die gedurende dat jaar kunnen worden ingepland. We moeten inventariseren op welke avond, ochtend en middag bardiensten kunnen worden ingepland. We onderscheiden daarbij:

Reguliere dagen in reguliere weken;

  • KNLTB competitieweken;
  • Toernooiweken (het Opentoernooi – Clubkampioenschappen);
  • Meerdaagse evenementen;
  • Eéndaagse evenementen (Adoptietoernooi – Uitwisselingen, eventuele feesten).

Wie moeten er verplichte bardienst draaien? In principe draaien alle leden (minimaal 12 uur per seizoen) bardienst.

Met uitzondering van:

  • Bestuursleden en leden van commissies worden niet automatisch ingedeeld.
  • Leden onder de 18 jaar en leden boven de 75 jaar (peildatum 1 januari).
  • Bijzondere omstandigheden. Per omstandigheid zal het bestuur een besluit nemen.
  • Ereleden.

Bardienstrooster. De bardiensten geregeld via het bardienstrooster. Dit is een online programma en verzorgt de bardienstindelingen. Voor gebruik en meer informatie kijk op www.tcrozenburg.nl

Inschrijven. Leden schrijven zich in vóór 1 maart. Als een lid zich niet tijdig heeft ingedeeld of laten indelen, minimaal 3x per seizoen, wordt deze automatisch ingedeeld. Als de bardienst dan op een datum is dat een lid niet uitkomt, dient deze zelf voor een vervanger te zorgen.

Verantwoording. De Soccom is verantwoordelijk voor de samenstelling van het bardienstrooster. Dit rooster wordt bij aanvang van het seizoen gepubliceerd en ligt dan ook in het clubhuis. Voor aanvang van de bardienst ontvangen de ingedeelde leden een email herinnering. Indien het lid op de geplande datum, om wat voor reden dan ook, geen bardienst kan draaien dient deze ZELF voor vervanging te zorgen.

Standaard Openingstijden Kantine zijn als volgt:

maandag t/m vrijdag:

avond 19:30 – 23:30 uur

bij toernooien en evenementen, zullen er andere openingstijden gehanteerd worden.

Het clubhuis wordt op reguliere avonden uiterlijk om 23:30 uur afgesloten. Afsluiten van het clubhuis gebeurt ALTIJD samen met de laatste clubgenoten.

Bardienst vervalt alleen indien het park gesloten is (vermelding op de website of telefonisch). In andere gevallen heeft het lid altijd bardienst en dient tot einde van zijn dienst te blijven.

Extra bardiensten. Inschrijven voor extra bardiensten is altijd mogelijk. Het dienstdoend lid dient er rekening mee te houden dat het voor deze diensten verantwoordelijk is (bv.zelf vervanging zoeken bij verhindering) en bij niet opkomen, zonder opgaaf van reden, volgt een boete.

Boete. Indien niet aan de verplichting tot het draaien van een bardienst wordt voldaan is het lid verplicht een boete te betalen van € 50,- . De barboete zal de ledenadministratie per post versturen. Indien de boete niet op tijd is betaald, zal de spelerspas (KNLTB) worden geblokkeerd totdat het geld is ontvangen door de ledenadministratie.

Afkopen van de bardienst is mogelijk. Kosten voor het afkopen van de bardiensten zijn € 30,- (tenzij er andere afspraken onderling zijn gemaakt). Op de website kunt u meer informatie vinden over het afkopen van uw bardienst.

Alternatieve diensten. Voor diegene die geen bardienst willen draaien is er de mogelijkheid om zich op te geven voor de parkdag/schoonmaakdag. Voor deze diensten gelden dezelfde regels zoals hierboven beschreven.

 

Sponsors TC Rozenburg

MAGAZINE

ACTIVITEITEN

may, 2023

mon

tue

wed

thu

fri

sat

sun

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

No Events

PARKINFORMATIE

Accommodatie TC Rozenburg
Koninginnelaan 26
3181 GK ROZENBURG ZH

KVK: 40385391

Bereikbaarheid

Telefoon clubhuis : 0181-212828
Wedstrijdleiding : 0181–217431
Support Crew: 0181-442268
E-mail : info@tcrozenburg.nl

Privacy Policy