Bardiensten plannen

januari 24, 2019 w.schenk

Geacht lid van TC Rozenburg

Zoals ieder jaar kunt u zich al vanaf de nieuwjaarsreceptie inschrijven voor de bardiensten voor het nieuwe seizoen, dat start in april.

Met deze email willen we u erop wijzen dat u nog niet de drie bardiensten heeft ingepland om aan uw verplichting voor het seizoen 2019-2020 te voldoen. Het schema loopt van 1 april 2019 tot 31 maart 2020. Wij willen u vragen uw bardiensten uiterlijk vrijdag 01-03-2019 via de bardienstplanner op de website in te vullen. Na vrijdag 01-03-2019 zullen de overgebleven bardiensten worden toegekend aan leden. De toegekende bardiensten kunnen niet veranderd worden.  

De volgende punten zijn voor u van belang bij het plannen:

1. Leden die onregelmatige diensten lopen of competitie spelen, raden we sterk aan om zelf bardiensten in te plannen. Een eenmaal toegekende bardienst is niet meer te verzetten. Het is het afgelopen seizoen regelmatig voorgekomen dat leden erg veel moeite moesten doen om een bardienst te laten vervangen of af te kopen.

2.Bent u nog niet het hele jaar lid, dan geldt de bardienstplicht naar verhouding.

3. Als u geen bardienst inplant, bestaat de kans dat u bardiensten krijgt toegekend. Bent u verhinderd op de betreffende datum, moet u zelf zorgen voor een vervanger, door te ruilen of de bardienst af te kopen bij een van de vrijwilligers.   

Vanaf 1-4 start het nieuwe rooster. Net als in de huidige situatie krijgt u twee keer een herinnerings email (als uw emailadres bij de vereniging bekend is). Als u bent ingepland op een  bepaalde datum, bent en blijft u ervoor verantwoordelijk dat de bar op dat tijdstip wordt bemand. Mocht u zijn verhinderd, regelt u zelf een vervanger óf u koopt de bardienst af bij één van de personen die zich daarvoor hebben opgegeven. Te allen tijde blijft degene verantwoordelijk die in het barschema staat ingepland.

Het inplannen van de bardiensten via de website is erg gemakkelijk. Het kost een paar minuten om het te regelen. Voorwaarde is wel dat je een wachtwoord hebt om te kunnen inloggen. Heb je die nog niet, stuur dan een email naar ledenadministratie@tcrozenburg.nl.

Meer informatie over het plannen is te vinden op de website, klik rechts op Bardienst.

Soccom