Clubkampioenschappen 24 augustus t/m 3 september

juli 31, 2023 w.schenk

Beste leden,

Van 24 augustus t/m 3 september organiseren wij de Clubkampioenschappen voor zowel jeugd als senioren! Dit toernooi staat in het teken van gezelligheid en lekker tennissen op alle niveaus, met uiteindelijk de eer van Clubkampioen! Wie strijdt er dit jaar voor de beker? Inschrijven kan tot 20 augustus via deze link: https://www.toernooi.nl/tournament/104A78FC-610D-4F4F-892E-15F8A334DF92

Senioren

Het toernooi voor de senioren vindt plaats van 26 augustus t/m 3 september. Je kunt je inschrijven voor enkels of dubbels in de categorie A (speelsterktes 7, 6, 5, 4) en B (speelsterktes 8 en 9) met een maximaal aantal onderdelen van 3. 

In alle categorie├źn wordt een hoofdronde gespeeld. Na verlies in de eerste ronde, is er altijd nog een vervolg in de verliezersronde. Het minimaal aantal partijen dat per onderdeel wordt gespeeld is dus altijd twee.

Jeugd 

Het toernooi voor jeugdleden van Groen en Geel vindt plaats van donderdag 24 t/m zondag 27 augustus. Oranje en Rood wordt op zondag 27 augustus gespeeld! Alle jeugdleden zijn automatisch ingeschreven voor dit toernooi! Wil je je toch afmelden? Doe dit via een e-mail naar de jeugdcommissie of meld je af via je trainer.

Doe jij dit jaar weer mee? We zien je inschrijving graag tegemoet! 

Met sportieve groet,

De toernooi- en jeugdcommissie,

Thirza, Edith, Yvonne, Debbie, Iris, Ludie, Zefanja, Wesley, 
Peter, Snjezana, Megan, Anouscha, Ramona, Dominique & Adri

.