KNLTB Zomer Challenge 2023

mei 24, 2023 w.schenk

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of lijkt het je gewoon leuk om een paar maanden deze zomer te tennissen? Dan is de KNLTB Zomer Challenge wat voor jou. De KNLTB Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je de zomermaanden: juni, juli, augustus en september onbeperkt vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Dit jaar hebben we ook weer de KNLTB Zomer Challenge Plus-variant voor je waarbij je naast onbeperkt vrij spelen ook een 3-tal tennislessen krijgt tegen een gereduceerd tarief.

Jeugd (tot en met 17 jaar)

  • Tennis Zomer Challenge: 25 euro
  • Tennis Zomer Challenge Plus: 39 euro (= inclusief 3x tennisles)

Senior (18 jaar en ouder)

  • Tennis Zomer Challenge: 45 euro
  • Tennis Zomer Challenge Plus: 59 euro (= inclusief 3x tennisles)

Zomer Challenge Plus (3x tennisles)

Ga je voor de plus-variant dan krijg je een 3-tal tennislessen van At Vantage Tennis Academy . Heb je geen racket? Geen probleem die zijn bij de tennislessen aanwezig. De tennislessen zijn vanaf half juni.

Aanmelden

De KNLTB Zomer Challenge loopt van 1 juni tot en met 30 september en betreft een vaste periode van 4 maanden. Aanmelden gaat via onderstaand algemeen inschrijfformulier. Vermeld bij ‘Abonnementsvorm:’ de door jou gewenste KNLTB Zomer Challenge.

Aanmelden KNLTB Zomer Challenge

Meer informatie

Voor meer informatie over KNLTB Zomer Challenge mail je naar ledenadministratie@tcrozenburg.nl. Dennis de Kramer van At Vantage Tennis Academy zal de indeling van de tennisgroepen verzorgen: dennis@atvantage-tennis.nl