‘Krijgen wij in Rozenburg binnenkort ook glasvezel?’

februari 25, 2022 w.schenk

‘Krijgen wij in Rozenburg binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Je kan je tot 23 maart 2022 aanmelden. Indien minimaal 20% van de huishoudens zich aangemeld, kan de aanleg deze zomer al plaatsvinden. Als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze gemeente en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst! 

Meld je aan via T.C. Rozenburg 

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze club? Dan is dat goed voor jou én voor de vereniging. Jij verdient namelijk 25,- en onze vereniging verdient zelfs 50,- per inschrijving!  Met dat geld kunnen we weer veel goed en gezellige dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen. Schrijf jij je in voor 23 maart? dan betaal je geen aansluitingskosten t.w.v € 650,-

De voordelen van glasvezel 

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs. 
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd. 
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping. 
  • Even snel uploaden als downloaden. 

Aanmelden bij DELTA kan hier http://aklam.io/pySjf4

Aanmelden Caiway kan hier http://aklam.io/ntFjJu

Informatie avonden en middagen

Delta organiseert de komende weken op een aantal avonden en middagen informatie bijeenkomsten waar u van harte welkom bent. Tijdens deze bijeenkomsten wordt het glasvezelproject uitgelegd en is er mogelijkheid om uw persoonlijke vragen over het netwerk en de abonnementen te stellen.hier kunt u zien waar en wanneer deze informatie bijeenkomsten plaatsvinden.